Grattis Fockarne!

Vässarö-tavlan delades i år ut till Alva Tangfelt, Frida Axelsson, Frida Wackt och Jonas Martling, som tillsammans bildar seniorlaget Fockarne. Ni är riktiga superscouter och det är fantastiskt att se hur ni med ert engagemang nu delar med er av Läs mer »

Internationella Barndagen 25 november

Den 25:e november firades Internationella Barndagen, så även gjorde vi. Genom vårt deltagande på Hässelby Torg som ordnades av stadsdelsnämnden, visade vi upp oss och förhoppningsvis lockade några till kön som kanske inte annars hade känt till oss och inte vetat Läs mer »

Kurs i förarbevis – snabba på!!

HSS ordnar en kurs för att få förarbevis, som börjar 15:e november. Vi har ett antal intresserade elever i dagens läge, men det finns plats för några fler. Ni som är intresserade är välkomna att höra av er, men rappa på, vi Läs mer »

Snart KårMästerskap!

Hajk för de äldre scouterna fredag till söndag på Myset. Lägeråterträff och disco för alla på lördag. KM för alla på söndagen. Ypperligt tillfälle för alla er föräldrar som gärna ställer upp på  punktinsatser att inte bara arbeta utan också Läs mer »

HSS Årsmöte

Alla är hjärtligt välkomna på årsmötet som äger rum den 11 oktober kl 19.00 i Ruffen.

Onsdagseglingar i augusti

Mer info om när och var och hur i kalendariet här intill!

TACK!

Till alla som gjorde årets fantastiska läger möjligt  –  ETT STORT TACK! Alla i lägerkommittén, alla ledare, alla matföräldrar, alla i lägerbandet All Inclusive, alla assistenter och ALLA andra som på något sätt hade ett finger med i spelet (absolut ingen Läs mer »

Hälsning från Charter!

I går morse landade Hässelbys Skojiga Semesterresor i Karibien, och då måste man så klart kriga mot pirater! Ibland kan man bli så ivrig att kasta kalla kokta potatisar på piraterna så att man kapsejsar istället, men det gör inget Läs mer »

Hässelbys Skojiga Semesterresor!

Just nu är det full fart på lägerängen på Gålö! I går började årets läger för alla utom Sjöhumlorna, som ansluter sig till Charter på onsdag. Tänk att vakna upp till ett nytt resmål varje dag, förstå så spännande! Frågan Läs mer »

Konvojens eskader blev lyckad!

Tack till alla skeppare och ledare som ställde upp och gjorde Konvojens eskader möjlig! Trots att vädret var så busigt så att man fick ligga stilla en dag och vänta ut den värsta blåsten gick det ingen nöd på besättningarna. Läs mer »