Kurs i förarbevis – snabba på!!

HSS ordnar en kurs för att få förarbevis, som börjar 15:e november. Vi har ett antal intresserade elever i dagens läge, men det finns plats för några fler. Ni som är intresserade är välkomna att höra av er, men rappa på, vi Läs mer »

Snart KårMästerskap!

Hajk för de äldre scouterna fredag till söndag på Myset. Lägeråterträff och disco för alla på lördag. KM för alla på söndagen. Ypperligt tillfälle för alla er föräldrar som gärna ställer upp på  punktinsatser att inte bara arbeta utan också Läs mer »

HSS Årsmöte

Alla är hjärtligt välkomna på årsmötet som äger rum den 11 oktober kl 19.00 i Ruffen.

Onsdagseglingar i augusti

Mer info om när och var och hur i kalendariet här intill!

TACK!

Till alla som gjorde årets fantastiska läger möjligt  –  ETT STORT TACK! Alla i lägerkommittén, alla ledare, alla matföräldrar, alla i lägerbandet All Inclusive, alla assistenter och ALLA andra som på något sätt hade ett finger med i spelet (absolut ingen Läs mer »

Hälsning från Charter!

I går morse landade Hässelbys Skojiga Semesterresor i Karibien, och då måste man så klart kriga mot pirater! Ibland kan man bli så ivrig att kasta kalla kokta potatisar på piraterna så att man kapsejsar istället, men det gör inget Läs mer »

Hässelbys Skojiga Semesterresor!

Just nu är det full fart på lägerängen på Gålö! I går började årets läger för alla utom Sjöhumlorna, som ansluter sig till Charter på onsdag. Tänk att vakna upp till ett nytt resmål varje dag, förstå så spännande! Frågan Läs mer »

Konvojens eskader blev lyckad!

Tack till alla skeppare och ledare som ställde upp och gjorde Konvojens eskader möjlig! Trots att vädret var så busigt så att man fick ligga stilla en dag och vänta ut den värsta blåsten gick det ingen nöd på besättningarna. Läs mer »

Vi behöver fortfarande hjälp!

Vi behöver låna ett båtsläp för att kunna köra ner/hem våra 2-kronor, så har du ett som du kan låna ut eller känner någon som kan låna ut ett till oss så hör av dig till lägerledningen snarast på charter@hss-scout.org. Vi Läs mer »

Skepp ohoj! (Onsdagsseglingar i juni)

Terminen lider mot sitt slut men alla som vill kan fortfarande segla med HSS på våra ”onsdagsseglingar” den 14/6 och den 21/6, där alla är välkomna att vara med, både scouter och seglingssugna föräldrar! Samling kl 18.00 vid vår båtklubb Läs mer »