Båtvakter sökes!

Nu behöver vi er hjälp med att fylla våra obligatoriska vaktpass för Sjöscouterna. Våra kölbåtar ligger på HSBK (Hässelby Strands Båtklubb) i Hässelby Strand. Som medlemmar där är vi skyldiga att göra nattvakttjänst, men eftersom båtklubben har ett gott öga Läs mer »

Vi behöver er!

Vi behöver hjälp av er föräldrar för två viktiga uppdrag, av helt olika karaktär. Det enda är administrativt, nämligen som Bidragsansvarig för att söka bidrag från kommunen för vårt verksamhet. Det andra är mer praktiskt, nämligen att ingå i vår lokalgrupp Läs mer »

Du har väl anmält dig till MiniScout?

Nu finns Lägerbrev 1 för MiniScout att läsa på lägersidan! Detta läger på Vässarö vänder sig till våra Spårare (Sjöhumlor). I lägerbrevet finns länk till anmälningssidan och all information du behöver veta just nu. Anmälan ska vara inne senast 29 april.  

Glöm ej att anmäla dig till Kaos!

Nu finns eskaderbrev 2 för Kaos att läsa på lägersidan! Kaos gäller för Konvojen och Utmanarscouter. Hälsodeklarationen = anmälningblanketten ska lämnas/mejlas till din ledare senast den 30 april. Detta gäller alla!! Ingen hälsodeklaration = stanna hemma… Och du vill inte missa detta Läs mer »